foto

Kim Kold

  • nar. 25.8.1965 (52 let)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anabolic Life
Zabijáci z maloměsta
2016 Antboy 3
2015 Legendy Polskie: Smok
2013 Rychle a zběsile 6
2012 Mazel
2009 Zbav nás od zlého
2008 Blå mænd
2007 Dennis

TV seriály

2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace