foto

Maja Velšicová

  • nar. 11.5.1936 (84 let)
    Partizánske, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vojtěch
1996 Jaškův sen
1987 Na vlne (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
1982 Predčasné leto
1978 Neposedné mačiatko (TV film)
Čiernoočko (TV film) - vyp.
Štyri kolesá (TV film)
1977 Štipku soli (TV film)
1976 Mravčienka (TV film) - vyp.
1975 Minúta rozhodnutia (TV film)
1973 Džarkovia (TV film)
1968 Laura (TV film)
Mladá mníška (TV film)
V jednote je sila 3
1966 Akcia Strasser
Pred súdom (TV film)
1965 Noc v internáte (TV film)
Žltý dostavník (TV film)
1964 Granátová náramnica (TV film)
Odvaha (TV film)
Čas tvojho žitia (TV film)
1961 Most na tú stranu
1958 Posledný návrat

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2017 Rex (TV seriál)
Prvá cena (E05)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Kukučka (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)

Dokumentární

2008 Keď odchádza kabaret (TV film)
2001 Tatra revue alebo bol raz jeden kabaret (TV film)
1996 Predvianočná návšteva v rodine Krónerovcov (TV film)
1972 Zneužívanie lekárskej pohotovostnej služby

Host

TV pořady

2018 Šlágr Silvestr 2018 (TV pořad)
2017 Čtyřlístek pro talenty (TV pořad)
2015 Šlágr Silvestr 2015 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
2006 Portrét (TV pořad)
1998 Malý televízny kabaret (TV pořad)
Senzi Senzus (TV pořad)
1983 A pri tom speve (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
1965 Adieu, Artur (TV pořad)
1964 Staré ale jaré (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Malý televízny kabaret (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky