foto

Julia Sturm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Tatort - Das fleißige Lieschen (TV film)
2019 Tatort - Der Pakt (TV film)
2017 O živé vodě (TV film)
Tatort - Mord Ex Machina (TV film)
2015 Medvědí princ (TV film)
O princezně Amélii (TV film)
2014 Šestka táhne světem (TV film)
2012 Honzíček a Grétička (TV film)
2011 Popelka (TV film)
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
2009 Rampelník (TV film)
2008 Stolečku, prostři se! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky