foto

Naoko Ogigami

  • nar. 15.2.1972 (48 let)
    Čiba, Honšú, Japonsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

  • 2004 -Barber Jošino (Pochvalná zmínka Německého dětského fondu)

Sundance FF

  • 2008 -Brýle (Velká cena poroty za nejlepší světový hraný film)

Tallinn Black Nights FF

  • 2010 -Toilet (Cena diváků)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Propletení
2012 Půjčovna koček
2010 Toilet
2007 Brýle
2006 Kamome šokudó
2005 Koi wa go-šiči-go!
2004 Barber Jošino
1999 Ayako

TV seriály

2008 2 Cool (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Propletení
2012 Půjčovna koček
2007 Brýle
2006 Kamome šokudó
2005 Koi wa go-šiči-go!

TV seriály

2019 Rilakkuma to Kaoru-san (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce