foto

Reinhard Friedrich

  • zem. 21.4.2016
    Erfurt, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Aféra Spiegel (TV film)
2012 Čtvrtá mocnost
2005 Inside
2004 In
2000 Ticho po výstřelu
1994 Drei Tage im April (TV film)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)

TV seriály

2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2002 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky