foto

Jaspar von Oertzen

  • nar. 2.1.1912
    Schwerin, Mecklenburg-Schwerin, Německá říše
  • zem. 22.4.2008 (96 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Ehrlich währt am längsten (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1972 Im bayerischen Stil (TV film)
Letzte Paradies, Das (TV film)
1971 Chopin-Express (TV film)
1969 Fememord (TV film)
Friedrich Ebert und Gustav Stresemann, Schicksalsjahre der Republik (TV film)
1968 Carl Schurz (TV film)
Engel der Sünde
Kriminalmuseum - Der Bohrer (TV film)
König Richard II. (TV film)
1967 Flucht über die Ostsee (TV film)
1966 Zehn Prozent (TV film)
1965 Caesar und Cleopatra (TV film)
1964 Die Reise um die Erde (TV film)
Die Verbrecher (TV film)
Mein oder Dein (TV film)
Zwei Herren aus Verona
1963 Kleider machen Leute (TV film)
Kriminalmuseum - Die Fotokopie (TV film)
Reisender ohne Gepäck (TV film)
1961 Das nasse Leben : Erinnerungen einer Brustschwimmerin (TV film)
Der Flüchtling (TV film)
Raz, dva, tři
Zahlungsaufschub (TV film)
1958 Ein Lied geht um die Welt
1956 Rosen für Bettina
The River Changes
1955 Es geschah am 20. Juli
1954 Meuterei auf der Caine (TV film)
1953 Letzte Walzer, Der
Martin Luther
1952 Mönche, Mädchen und Panduren
1951 Decision Before Dawn
The Magic Face
1945 Das Leben geht weiter
Kolberg
Stumme Gast, Der
1944 Junge Herzen
Moselfahrt mit Monika
1943 Die goldene Spinne
Dobrodružství barona Prášila
1942 Velký král
1941 ...reitet für Deutschland
1940 Angelika
Bismarck
Pandur Trenck
Tip auf Amalia
1939 Barmherzige Lüge, Die
Der Polizeifunk meldet
Onkel Fridolin
1938 Kameraden auf See
1934 Krach um Jolanthe

TV seriály

1980 Merlin (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1972 Das feuerrote Spielmobil (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1968 Odysseova dobrodružství (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky