foto

Ljiljana Bogojevic

  • nar. 15.3.1962 (58 let)
    Varazdin, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bůh existuje a její jméno je Petrunie
2018 Za ona dobra stara vremena
2014 Taková jsou pravidla
2013 Segrt Hlapic
2012 Zabranjeno smijanje
2011 Duh babe Ilonke
Fleky
2010 Matka na ulici
2009 Metastázy
Člověk zpod stolu
2008 Bez konce
2007 Tri ljubavne priče
2005 Snivaj, zlato moje
2003 Tady

TV seriály

2019 Drugo ime ljubavi (TV seriál)
2017 Ko te sisa (TV seriál)
2008 Stipe u gostima (TV seriál)
2006 Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Kad zvoni? (TV seriál)
Luda kuca (TV seriál)
2004 Zabranjena ljubav (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky