foto

Anita Matic Delic

  • nar. 26.7.1975 (45 let)
    Zagreb, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dopunska nastava
2014 Happy Endings
2011 Duh babe Ilonke
2010 Balkánský masakr paintballovou pistolí
Neke druge priče
2005 Mrtvi kutovi (TV film)
1998 Agonija

TV seriály

2017 Ko te sisa (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
2009 Zauvijek mlad (TV seriál)
2008 Mamutica (TV seriál)
Stipe u gostima (TV seriál)
Zakon! (TV seriál)
2007 Dobre namjere (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
1998 Obiteljska stvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky