foto

Kristijan Potocki

  • nar. 22.12.1977 (43 let)
    Zagreb, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Básník, který málem zabil Hitlera
2013 Segrt Hlapic
2011 Duh babe Ilonke
2004 Seks piće i krvoproliće
2003 Ispod crte
2001 Holding
1996 Ne zaboravi me (TV film)

TV seriály

2009 Najbolje godine (TV seriál)
2007 Ponos Ratkajevih (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky