foto

Samir Vujcic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ministerstvo lásky
2015 Ty mě nosíš
2014 Broj 55
2012 Goltzius a společnost Pelikán
2011 Duh babe Ilonke
Lea a Darija
2007 Kradljivac uspomena
1996 Putovanje tamnom polutkom
1995 Mrtva tocka (TV film)
Proljece Ivana B.
1993 Okus limuna

TV seriály

2016 Novine (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Loza (TV seriál)
2008 Hitna 94 (TV seriál)
2004 Zabranjena ljubav (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky