foto

Mladen Cutura

  • nar. 16.1.1959 (62 let)
    Mostar, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Koja je ovo država!
2017 Ať vyhraje ten lepší
2011 Duh babe Ilonke
2007 Moram spavat', andjele
2003 Infekcija
2001 Holding
2000 Je ti to jasné, kamaráde?
Nebo sateliti
1999 Četverored
1991 Priča iz Hrvatske
1989 Hamburg Altona

TV seriály

2017 Ko te sisa (TV seriál)
2016 Novine (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
Loza (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2008 Hitna 94 (TV seriál)
Mamutica (TV seriál)
Sve će biti dobro (TV seriál)
2007 Dobre namjere (TV seriál)
Ponos Ratkajevih (TV seriál)
Zauvijek susjedi (TV seriál)
2006 Obični ljudi (TV seriál)
2005 Ljubav u zaleđu (TV seriál)
Luda kuca (TV seriál)
2004 Zabranjena ljubav (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky