foto

Lena Politeo

  • nar. 13.8.1930 (90 let)
    Banja Luka, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Výstřel
2012 Halimina cesta
2011 Duh babe Ilonke
2009 U zemlji cudesa
2005 Karcoolka
2003 Tady
1997 Kap
1993 Vrijeme za...
1992 Zlatne godine
1991 Fragmenty
1989 Krvopijci
1987 Oficír s růží
1986 Čudesna šuma - vyp.
1985 Horvatov izbor
1983 Medeni mjesec
1981 Visoki napon
1979 Daj sto das
1978 Ljubica
1973 Žít láskou
1972 Lov na jelene
1970 Jak to chodí u Šafránků
1969 Dogadjaj
Láska a urážka
1968 Tri sata za ljubav

TV seriály

2013 Zora dubrovacka (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2008 Mamutica (TV seriál)
Stipe u gostima (TV seriál)
2007 Operacija Kajman (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
1990 Neuništivi (TV seriál)
Trazim srodnu dusu (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1980 Jelínek (TV seriál)
1978 Punom parom (TV seriál)
1974 Covik i po (TV seriál)
1971 Prosjaci i sinovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky