foto

Kostadinka Velkovska

  • nar. 3.7.1949 (71 let)
    Skopje, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Duh babe Ilonke
1993 Vrijeme za...
1992 Zlatne godine
1988 Mlada sila (TV film)
1985 Uzel
1982 Zločin u školi
1979 Tom od benzinové pumpy (TV film)
Usporeno kretanje
1978 Bombaski proces (TV film)
Bravo, maestro
Posljednji podvig diverzanta Oblaka

TV seriály

2013 Počivali u miru (TV seriál)
2008 Hitna 94 (TV seriál)
Sve će biti dobro (TV seriál)
Zakon! (TV seriál)
2007 Dobre namjere (TV seriál)
Ne daj se, Nina! (TV seriál)
Zauvijek susjedi (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)
Zabranjena ljubav (TV seriál)
1990 Neuništivi (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky