foto

Silvia Rey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Subterráneo
2009 Minutos del silencio, Los (TV film)
2007 Aparecidos
Cielo sin ángeles
2006 Verano o Los defectos de Andrés
2005 Otevři srdce
2004 Recambios
¡Hay motivo!
2003 Pasión singular, Una
2002 Carlos contra el mundo

TV seriály

2008 U.C.O. (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Wan Xia, la última luz del atardecer
2015 El puerto, no

Dokumentární

2012 Dios sabe

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Wan Xia, la última luz del atardecer
2015 El puerto, no

Dokumentární

2012 Dios sabe

Producentská filmografie

Filmy

2018 Wan Xia, la última luz del atardecer
2015 El puerto, no

Dokumentární

2012 Dios sabe

Střihačská filmografie

Filmy

2015 El puerto, no

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky