foto

Bertil Wiktorsson

  • nar. 2.8.1930
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 11.8.2015 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Chefen fru Ingeborg (TV film)
Dockpojken
1966 Hemsöborna (TV film)
1964 Kungsleden
1963 Den gula bilen
1961 Pärlemor

TV seriály

1990 Ebba och Didrik (TV seriál)
1983 Lykkeland (TV seriál)
1971 I havsbandet (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky