foto

Silvia Schönhardt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 A Gschicht über d'Lieb
Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Graues Leben (S15E01)
Liebesdienst (S14E14)
Entfesselt (S14E12)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Alles wird gut (S11E06)
Briefe einer Toten (S11E02)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Am Abgrund (S09E08)
Schneewittchen (S09E06)
Eine Leiche zu viel (S09E05)
další epizody (5)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Zimmer 312 (S08E08)
Staub zu Staub (S08E04)
Donauweibchen (S07E14)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Flächenbrand (S07E06)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen den Strom (S05E14)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Blindspuren (S05E10)
Gefallene Engel (S05E08)
Nachtfalken (S05E05)
další epizody (6)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Abgestürzt (S04E09)
Der zweite Mann (S04E08)
Der Fall Dr. Seiler (S04E03)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Gestrandet (S03E11)
Mordgesellen (S03E08)
Eiszeit (S03E05)
další epizody (4)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Unter Druck (S02E01)

Dokumentární

2003 Helmut Qualtinger - Porträt eines Unbequemen (TV film)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Die verlorenen Kinder (S11E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky