foto

Judith Light

  • nar. 9.2.1949 (71 let)
    Trenton, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Before You Know It
Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story (TV film)
Ms. White Light
2018 Prázdné řeči
2015 Hledači ohně
2014 Last Weekend
Za láskou do Paříže
2012 Scrooge & Marley
2011 Hotel Eden (TV film)
2007 Save Me
2006 Broken Sole, A
Ira & Abby
2001 Born in Brooklyn (TV film)
2000 Josef - Král snů
1998 Vražedný virus (TV film)
1997 Too Close to Home (TV film)
1996 Cesta za zítřkem
Murder at My Door (TV film)
Podivná záležitost (TV film)
1995 Zajímavý muž (TV film)
1994 Proti své vůli (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Men Don't Tell (TV film)
1991 Manželka, matka, vražedkyně (TV film)
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
1989 My Boyfriend's Back (TV film)
The Ryan White Story (TV film)
1987 Stamp of a Killer (TV film)
1983 Intimate Agony (TV film)

TV seriály

2020 Politik (TV seriál)
Volby (S02E07)
Tajemství urny (S02E06)
Voliči (S02E05)
další epizody (7)
Manhunt (TV seriál)
Open Season (S02E10)
Join or Die (S02E08)
Land of the Noonday Sun (S02E05)
další epizody (7)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
Transparent (TV seriál)
Transparent Musicale Finale (S05E01)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 492 (S02E13)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Třetí oběť (S02E03)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (7)
I'm Sorry (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
They is on the Way (S04E09)
Desert Eagle (S04E08)
další epizody (10)
2016 Transparent (TV seriál)
Exciting and New (S03E10)
Off the Grid (S03E09)
If I Were a Bell (S03E08)
další epizody (10)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (10)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (8)
Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Boxed In (S03E13)
další epizody (10)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Pracovní večeře (S04E18)
2013 Dallas (TV seriál)
Guilt & Innocence (S02E10)
Ewings Unite! (S02E09)
The Furious and the Fast (S02E07)
další epizody (8)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Krysí pád (S03E05)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Behave (S12E03)
Confidential (S11E15)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zebras (S10E22)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Persona (S10E08)
Cold (S09E19)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
Responsible (S08E18)
Haystack (S08E15)
další epizody (4)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Jak přežít vloupání (S04E27)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zmizelí (S07E16)
Nákaza (S07E12)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
Hlad (S07E08)
2004 Stones, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pochybnost (S06E08)
Svědomí (S06E06)
Obscénní (S06E03)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)
Damaged (S04E11)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
Chameleon (S04E01)
Ticho (S03E23)
další epizody (7)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Maminko, kde jsi? (S06E13)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
1997 Cow and Chicken (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Phenom (TV seriál)
1992 Who's the Boss? (TV seriál)
Savor the Veal: Part 3 (S08E24)
Savor the Veal: Part 2 (S08E23)
Savor the Veal: Part 1 (S08E22)
další epizody (13)
1991 Who's the Boss? (TV seriál)
This Sold House (S08E11)
Field of Screams (S08E10)
Grandmommie Dearest (S08E09)
další epizody (23)
1990 Who's the Boss? (TV seriál)
Broadcast Blues (S07E13)
Who's Minding the Kid? (S07E12)
Inherit the Wine (S07E11)
další epizody (27)
1989 Who's the Boss? (TV seriál)
Gambling Jag (S06E12)
The World Accordion to Jonathan (S06E11)
To Tony, with Love (S06E10)
další epizody (29)
1988 Who's the Boss? (TV seriál)
A Spirited Christmas (S05E08)
Life with Father (S05E07)
Double Dump (S05E06)
další epizody (20)
1987 Who's the Boss? (TV seriál)
Yellow Submarine (S04E12)
Just Mona and Me (S04E11)
Car and Driver (S04E10)
další epizody (25)
1986 Who's the Boss? (TV seriál)
The Christmas Card (S03E11)
Spud Micelli (S03E10)
Forgive Me, Tony (S03E09)
další epizody (25)
1985 Who's the Boss? (TV seriál)
Tony the Nanny (S02E12)
The Graduate (S02E11)
The Prodigal Father-in-Law (S02E10)
další epizody (24)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
Requiem (S01E10)
Sports Buddies (S01E09)
Truth in Dating (S01E08)
další epizody (10)
Remington Steele (TV seriál)
Dreams of Steele (S02E19)
1983 Rodinná pouta (TV seriál)
Not an Affair to Remember (S02E05)
St. Elsewhere (TV seriál)
Dog Day Hospital (S01E18)
1982 The Mississippi (TV seriál)
1977 Kojak (TV seriál)
Cvičená opička (S04E21)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2020 Ben Platt: Live from Radio City Music Hall (koncert)
2008 Speechless (TV film)
1992 In the Life (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
The IMDb Show (TV pořad)
2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2011 The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 Revealed with Jules Asner (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 8th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1980 The 7th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky