foto

Judith Light

  • nar. 9.2.1949 (70 let)
    Trenton, New Jersey, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Before You Know It
Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story (TV film)
Ms. White Light
2018 Hot Air
2015 Hledači ohně
2014 Last Weekend
Za láskou do Paříže
2012 Scrooge & Marley
2011 Hotel Eden (TV film)
2007 Save Me
2006 Broken Sole, A
Ira & Abby
2001 Born in Brooklyn (TV film)
2000 Josef - Král snů
1998 Vražedný virus (TV film)
1997 Too Close to Home (TV film)
1996 Cesta za zítřkem
Murder at My Door (TV film)
Podivná záležitost (TV film)
1995 Zajímavý muž (TV film)
1994 Proti své vůli (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Men Don't Tell (TV film)
1991 Manželka, matka, vražedkyně (TV film)
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
1989 My Boyfriend's Back (TV film)
The Ryan White Story (TV film)
1987 Stamp of a Killer (TV film)
1983 Intimate Agony (TV film)

TV seriály

2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (E08)
Transparent (TV seriál)
Transparent Musicale Finale (S05E01)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 492 (S02E13)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Třetí oběť (S02E03)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (7)
I'm Sorry (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
They is on the Way (S04E09)
Desert Eagle (S04E08)
další epizody (10)
2016 Transparent (TV seriál)
Exciting and New (S03E10)
Off the Grid (S03E09)
If I Were a Bell (S03E08)
další epizody (10)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (10)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (8)
Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Boxed In (S03E13)
další epizody (10)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Pracovní večeře (S04E18)
2013 Dallas (TV seriál)
Guilt & Innocence (S02E10)
Ewings Unite! (S02E09)
The Furious and the Fast (S02E07)
další epizody (8)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Krysí pád (S03E05)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Behave (S12E03)
Confidential (S11E15)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zebras (S10E22)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Persona (S10E08)
Cold (S09E19)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
Responsible (S08E18)
Haystack (S08E15)
další epizody (4)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Jak přežít vloupání (S04E27)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zmizelí (S07E16)
Nákaza (S07E12)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
Hlad (S07E08)
2004 Stones, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pochybnost (S06E08)
Svědomí (S06E06)
Obscénní (S06E03)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)
Damaged (S04E11)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
Chameleon (S04E01)
Ticho (S03E23)
další epizody (7)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Maminko, kde jsi? (S06E13)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
1997 Cow and Chicken (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Phenom (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
1992 In the Life (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
The IMDb Show (TV pořad)
2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2011 The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 Revealed with Jules Asner (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 8th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1980 The 7th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky