foto

Gunther Scholz

  • nar. 9.10.1944 (74 let)
    Görlitz, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Světlo lásky
1987 Vernehmung der Zeugen
1985 Ode dneška dospělý
1983 Verzeihung, sehen Sie Fußball?
1978 Ein April hat 30 Tage

Dokumentární

2009 Meine DDR (TV seriál)
2008 Sag mir, wo die Schönen sind (TV film)
2007 Geld her! (TV seriál)
2006 Wenn plötzlich alles anders ist - Diagnose: Gelähmt (TV film)
1994 37 Grad (TV seriál)

TV pořady

2010 45 Min (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace