foto

Giannis Voglis

  • nar. 30.9.1937
    Athens, Řecko
  • zem. 20.4.2016 (78 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Interlude City of a Dead Woman
2010 Sto xespasma tou feggariou
2001 Beautiful People
Dionysios Solomos
2000 Tama, To
1991 Přerušený krok čápa
1989 Epistrofi ap' to hthes
1988 I goiteia tou hrimatos
Onassis - nejbohatší muž světa (TV film)
1987 O efialtis
Sweet Country
Taxidi... stin Bangkok
1984 Antistrofi metrisi
1981 Panikos sta sholeia
Peter and Paul (TV film)
1980 Eleytherios Venizelos: 1910-1927
1978 Grito de mujer
1977 Varka horis psara (TV film)
1974 Orgia se timi efkairias
1973 O valtos
1972 Aera! Aera! Aera!
1971 Frenitis
Oi egoistes
Piso mou s' eho, satana
1970 Ego rezilepsa ton Hitler
Erotas dihos synora
Oi gennaioi tou Vorra
1969 Blofatzis, O
Enas magas sta salonia
1968 Koritsia ston ilio
Oi andres den lygizoun pote!
Randevou me mia agnosti
1967 Cry in the Wind
Erotes sti Lesvo
O 13os
1966 Epiheirisis 'Doureios Ippos'
Katigoro tous anthropous
Xehasmenoi iroes
1965 Epitaf
Kataigida
To Homa vaftike kokkino
To fylahto tis manas
Vromiki polis
1964 Act of Reprisal
O krahtis
1963 Stavraetoi
1962 Oi yperifanoi
Pagida
1960 Eroica

TV seriály

2006 Tis agapis mahairia (TV seriál)
2003 Akrovatontas (TV seriál)
2002 I agapi irthe apo makrya (TV seriál)
2001 Kato ap' tin Akropoli (TV seriál)
2000 Erotas kleftis (TV seriál)
1999 Synora agapis (TV seriál)
1998 Agigma psyhis (TV seriál)
Akti oneiron (TV seriál)
1997 Psithyroi kardias (TV seriál)
1996 Ta psathina kapela (TV seriál)
1995 Dipli alitheia (TV seriál)
Mia zoi gia tin Elsa (TV seriál)
Moiraio pathos (TV seriál)
1994 Oi agnoimenoi (TV seriál)
To asimenio dinario (TV seriál)
1992 Africa (TV seriál)
Anatolikos anemos (TV seriál)
Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
Tmima ithon (TV seriál)
1991 O episkeptis tis omihlis (TV seriál)
1990 Dipsa, I (TV seriál)
1987 To bourini (TV seriál)
1986 Kafeneio Emigrec (TV seriál)
1984 Mesa apo to plithos (TV seriál)
1983 Oikogeneia Zardi (TV seriál)
1982 I kravgi ton lykon (TV seriál)
1980 Methysmeni politeia (TV seriál)
1978 Erotas kai epanastasi (TV seriál)
1977 Ypopsies (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)

Dokumentární

2010 To cinema gymno
2007 Poly milas... poly klais - vyp.
1990 Mouseio Goulandri Fysikis Istorias - vyp.
1986 Tarsanades kai karavomaragoi - vyp.
1981 Selides imerologion - Giorgos Seferis - vyp.
1980 Edo gennithike i Evropi (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky