foto

Patrice Lebadezet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Co vtip, to mrtvola
2001 Thérèse et Léon (TV film)
1997 Le Dernier été (TV film)
1996 Tout ce qui brille (TV film)
1991 Tribu, La

TV seriály

2006 Malé rodinné vraždy (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace