foto

Michael Steinke

  • nar. 4.7.1944 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Loď snů - Cesta pravdy (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
2010 Poslední patriarcha (TV film)
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Láska z Benátek (TV film)
Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
2008 Italien im Herzen (TV film)
2007 Dámy z Parkalle (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Láska jejího života (TV film)
2005 Der Ranger (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
2004 Cesty lásky (TV film)
2003 Rosamunde Pilcher: Plamen lásky (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Hra osudu (TV film)
2001 Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
1999 Das Verbotene Zimmer (TV film)
Eine Liebe auf Mallorca (TV film)
1996 Rivalové nad propastí (TV film)

TV seriály

2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Svatyně smrti (E01)
2007 Inga Lindström (TV seriál)
Víkend v Söderholmu (E20)
Koně z Katarinabergu (E19)
2006 Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... in der Toskana (S03E01)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
2005 Das Traumschiff (TV seriál)
Burma / Myanmar (E51)
Omán (E49)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Vítr nad skalisky (E03)
Das Traumschiff (TV seriál)
Samoa (E48)
Austrálie (E46)
2003 Das Traumschiff (TV seriál)
Tichomoří (E45)
Zambie (E44)
2002 Das Traumschiff (TV seriál)
Thajsko (E43)
Chile (E42)
2001 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Děti štěstěny (S01E40)
Das Traumschiff (TV seriál)
Mexiko (E39)
2000 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Rozervaná srdce (S01E35)
Das Traumschiff (TV seriál)
Seychely (E38)
Bali (E35)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
Tahiti (E34)
Namibia (E33)
1998 Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
Das Traumschiff (TV seriál)
Jamaica/Galapagos (E32)
Argentinien (E31)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Mordlust (E06)
Das Traumschiff (TV seriál)
Karibik (E30)
1996 Správná dvojka (TV seriál)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Liebe und Karottensaft / Einer gewinnt immer / Ein neues Leben (E01)

Kameramanská filmografie

Filmy

1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
Treffpunkt Leipzig (TV film)
1984 Der Sheriff von Linsenbach
1980 Lulu
Valse triste

TV seriály

1996 Správná dvojka (TV seriál)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
1995 Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
Das Traumschiff (TV seriál)
Tasmanien (E26)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
Indien/Malediven (E22)
Südafrika (E20)

Dokumentární

1985 Käthe Kollwitz - Zeugin ihrer Zeit (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky