foto

Wendell Pierce

  • nar. 8.12.1963 (53 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Piercing
2017 Bolden!
King of the South
2016 Pomáda: Živě (TV film)
Svědectví (TV film)
2015 Cena moci
Dárek
2014 Elsa & Fred
Foreclosure
Runaway Hearts
Selma
2013 Möbius
Parker
2012 Four
2011 Pohřebák
Šéfové na zabití
2010 Night Catches Us
2009 Beyond All Boundaries
2008 Angel Project, The
2007 Moje žena a jiné katastrofy
Životní poslání
2006 Stay Alive
2004 Hole in One, A
Mitchellville (TV film)
Ray
Země hojnosti
2003 Pokušení
2002 Karamelka
2001 The Gilded Six Bits
1999 Stíny minulosti
24 Hour Woman, The
1998 Skandál Bulworth
1997 Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Dlouhá jízda
Never Give Up: The Jimmy V Story (TV film)
Spáči
1995 Až si vydechnu
Nebezpečná síť
Sbohem, lásko
1994 Může to potkat i vás
1993 Nebezpečně ozbrojen (TV film)
Tajemná vražda na Manhattanu
1992 Malcolm X
Unnatural Pursuits
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)
Poprask v Harlemu
1990 Matter of Degrees, A
1989 Oběti války
Rodinný podnik
1986 Dům za všechny peníze

TV seriály

2017 Kravaťáci (TV seriál)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
Divide and Conquer (S07E04)
Archer (TV seriál)
Jane Doe (S08E03)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
Shake the Trees (S06E07)
Accounts Payable (S06E02)
další epizody (5)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Moving O (S02E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Zaklepej u nás (S03E03)
Kravaťáci (TV seriál)
No Puedo Hacerlo (S05E04)
No Refills (S05E03)
Compensation (S05E02)
další epizody (4)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
2013 Michael J. Fox Show, The (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Zlá víra (S03E09)
Stín pochybnosti (S03E05)
Mstitelé (S02E14)
další epizody (4)
2010 Treme (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Scan Man (S05E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2007 Profesionálky (TV seriál)
The Wire: The Chronicles (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Snadný výdělek (S03E23)
Jedna hodina (S03E17)
Vybít si vztek (S03E14)
2006 House of Payne (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
U ledu (S03E07)
Návrat domů (S03E06)
další epizody (8)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (12)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
1997 Gregory Hines Show, The (TV seriál)
413 Hope St. (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)

TV pořady

2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace