foto

Emília Tomanová

  • nar. 25.3.1935 (85 let)
    Valtice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Putá osudu (TV film)
1989 Krajina Dživiben (TV film)
1987 Rozprávienka vtáča zlaté (TV film)
1981 Popoluška (TV film)
1978 Kamenný chlapec (TV film)
1977 Medveď Mrmláč (TV film)
Slniečko a kriedový panáčik - vyp.
1976 Sloník medzi zvieratkami (TV film)
1975 Ako spievajú sláviky (TV film)
1973 Syr pre myšku - vyp.
1972 Devulienka Snehulienka (TV film)
1971 Trénovaná myška - vyp.
1968 Môj macík - vyp.
1964 Chlapec a Zornička - vyp.

TV seriály

1985 Príbehy malých cestovateľov (TV seriál)
1983 Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
1982 Mongolské rozprávky (TV seriál)
1979 Kluci z mraveniště (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)
1976 Din a Dan (TV seriál)
1974 Zimné rozprávky (TV seriál)
1972 Miláčik (TV seriál)
1971 Danka a Janka (TV seriál) - vyp.
Snehuľkovia (TV seriál)

Dokumentární

1988 Stretnúť človeka (TV seriál)
1984 Prítomnosť histórie - vyp.

Host

TV pořady

1973 Ma-tel-ko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky