foto

Susan Hoecke

  • nar. 23.7.1981 (39 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tato herečka a modelka se narodila 23.7. v Berlíně. V sedmi letech hrála ve škole Sněhurku a od té doby začala být žádaná v televizi i filmu. V roce 1999 byla zvolena německou miss World. Žije v Berlíně, umí anglicky, německy, španělsky, francouzsky a v současné době se učí i italsky, protože by měla v blízké budoucnosti hrát i v italských filmech.

Je známa po celém Německu nejen jako modelka, ale i pro roli Viktorie v seriálu SÍLA LÁSKY, která jí vynesla i evropské ceny. Susan se objevila i v seriálu DER LEHRER - (Učitel), který získal ocenění "Nejlepší sitcom Německa roku 2009".

EvaM

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das vergessene Dorf - Cora Steins erster Fall (TV film)
Ein Sommer in Salamanca (TV film)
Inga Lindström: Ausgerechnet Söderholm (TV film)
2018 Cecelia Ahern: Chvilka na život (TV film)
2017 Loď snů: Kuba (TV film)
Rockstars zähmt man nicht (TV film)
Sechs Richtige und ich (TV film)
2016 Inga Lindström: Elin má každý rád (TV film)
Reise nach Nirgendwo
Verdammt verliebt auf Mallorca (TV film)
2015 Die Verwandlung
2014 Otcem na poslední chvíli
Rosamunde Pilcher: Čekání na duhu (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
2011 Sen se stává skutečností (TV film)
2005 Crazy Partners (TV film)
Sex Up - Ich könnt' schon wieder (TV film)

TV seriály

2020 Sekretářky (TV seriál)
Die letzte Prüfung (S02E10)
Apfel, Stamm, Toast (S02E09)
Das Wochenende (S02E08)
další epizody (10)
2018 Lifelines (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wahrheitssuche (S21E09)
Vollendete Tatsachen (S21E07)
2017 Triple Ex (TV seriál)
Wer ist eigentlich Paul? (E08)
Robbie ruft (E07)
Let's tanz (E06)
další epizody (8)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Kein Tag wie jeder andere (S03E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Folgenschwere Lügen (S20E38)
Ab und zu ’ne kleine Rebellion (S20E34)
Fehler im System (S20E32)
další epizody (9)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Ein dunkles Geheimnis (S04E04)
2015 Huck (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Todschick (S07E06)
Policie Hamburk (TV seriál)
Außer Kontrolle (S10E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Krvavé peníze (S20E02)
Den zúčtování (S19E15)
Kde je Semir? (S19E14)
další epizody (6)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Tödliche Abgründe (S05E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das Wunder von Wismar (S12E02)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Reef Doctors (TV seriál)
Sekretářky (TV seriál)
Das Jubiläum (S01E08)
Berger stirbt (S01E07)
Schoeners neue Freundin (S01E06)
další epizody (8)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Poslední móda (S15E14)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Britta (S01E09)
Corinna (S01E08)
Ahmed (S01E02)
další epizody (4)
2006 Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... in der Toskana (S03E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Neuanfang (S09E08)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)