foto

Gerardo Naranjo

Biografie

Gerardo Naranjo vyrůstal v malém mexickém městečku Guanajuato. Poté, co natočil svůj první krátký film Perro Negro, byl pozván studovat na Americký filmový institut v Los Angeles. Jeho školní film The Last Attack of the Beast získal v roce 2002 Directors Guild of America Directing Award a promítal se na více než padesáti festivalech. Po třech letech od svého celovečerního autorského debutu Malachance (2003) natočil svůj druhý dlouhometrážní snímek Drama po mexicku (2006).

MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2018 Viena and the Fantomes
2011 Miss Bala
2010 Revoluce
2008 Exploduji
2006 Drama po mexicku
2004 Malachance
2001 Perro negro

TV seriály

2016 Narcos (TV seriál)
Exit El Patrón (S02E08)
Cambalache (S02E02)
Free at Last (S02E01)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Solný sloup (S02E12)
2013 The Bridge (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Soy tu fan (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2005 The GoodTimesKid
2004 Malachance

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace