foto

Darin Brooks

  • nar. 27.5.1984 (36 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Darin Brooks Lee se narodil 27. května 1984 v Honolulu na Hawaji. Po rodičích má polské předky. Je poměrně aktivní - rád surfuje, jezdí na skateboardu, hraje fotbal, americký fotbal nebo baseball. Dokonce hrával na střední v rockové kapele.

Tvrdí, že svou hereckou kariéru začal díky divadelnímu programu na své vysoké škole. Kromě herectví se věnoval i modelingu. Byl objeven castingovou obsazovatelkou Kathy Henderson. Díky ní se přestěhoval do Los Angeles, získal agenta a začal se více věnovat herectví. První role, kterou dostal, byla postava Maxe Brady v TAK JDE ČAS. Tam vydržel od roku 2005 do roku 2010 a předvedl se v 818 epizodách.

Vyhlédli si ho do seriálu BLUE MOUNTAIN STATE, kde hraje hlavní roli Alexe Morana. Seriál vydržel na obrazovkách tři sezóny. V roce 2008 a 2009 byl nominován na Daytime Emmy Awards, v kategorii mladý herec. V roce 2009 cenu vyhrál. V roce 2011 získal epizodní role v seriálech CSI: MIAMI a CASTLE.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 DNA Killer (TV film)
Gold Dust
Reboot Camp
2019 The Missing Sister (TV film)
Untitled 3D Christian Horror
2017 Groomzilla (TV film)
2016 Blue Mountain State: The Rise of Thadland
2013 Liars All
The Restless
2012 Bad Girls (TV film)
The Seven Year Hitch (TV film)
2005 Staring at the Sun

TV seriály

2017 2 $ocky (TV seriál)
A kuželkový trapas (S06E20)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2011 Bloomers (TV seriál)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)
Death Penalty (S03E11)
další epizody (16)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrtící pizza (S03E20)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tváří v tvář (S09E11)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Hokej (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Cesta poznání (S02E08)
další epizody (23)
Miss Behave (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Blue Mountain State: Behind the Scenes Documentary

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)