foto

Vilém Dubnička

  • nar. 21.11.1976 (44 let)
    Hranice na Moravě, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rutina (amatérský film)
2001 Jak ukrást Dagmaru

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2001 Duch český (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Celebrity s. r. o. (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2020 Rejpavá žížala (TV pořad)
2009 Cyklotoulky (TV pořad)

Host

TV pořady

2009 Cyklotoulky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky