foto

Michal Štěrba

  • nar. 21.1.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jednotka intenzivní lásky (divadelní záznam)
2016 Vojcek (divadelní záznam)
2013 Kouzlo 4D (divadelní záznam)
2010 Ve státním zájmu (divadelní záznam)
2007 Celebrity s. r. o. (divadelní záznam)
2005 Přes přísný zákaz dotýká se sněhu (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Životní chvíle (S02E45)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ vysmátého muže (S01E02)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E28)
Manželství je kompromis (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace