foto

Nora Katseli

  • nar. 15.9.1946 (74 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Enas nomotagis politis
1973 O fantasmenos
1972 O erotiaris tou glykou nerou
1969 Ena asyllipto koroido
I genia ton iroon
1968 Doktor Zi-Vengos
1967 Nymfios, anymfeftos

TV seriály

1991 I lampsi (TV seriál)
1981 Oi klironomoi (TV seriál)
1980 Nyhta (TV seriál)
1979 Oi parastratimenoi (TV seriál)
1976 Atsides... (TV seriál)
Oi atsides (TV seriál)
1972 I taverna (TV seriál)
To koritsi tis Kyriakis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky