foto

Darryl Fong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 About Cherry
2008 Harrison Montgomery
2006 Štěstí na dosah
2003 Kung Phooey!
2000 Metropolis (TV film)
1995 Půlnoční samuraj
1994 Osudový zvrat
1989 Obhájce pravdy
1988 Ich und Er

TV seriály

2014 Hledání (TV seriál)
Looking for a Plus-One (S01E07)
2002 MDs (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dlohá cesta jedním dnem (S01E14)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Soapy Sanderson (S01E03)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Kung Phooey!

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky