foto

Josef Schwarz

  • nar. 3.2.1939 (82 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Francouzský polibek pro začátečníky
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1990 Das Serbische Mädchen
1982 Ich bin dein Killer
1980 Únos aut
1979 ...mit besten Empfehlungen (TV film)
1977 Štěstí nepadá z nebe
1975 Die Brücke von Zupanja
Jorden runt med Fanny Hill
1972 Das bin ich - Wiener Schicksale aus den 30er Jahren: Österreich zwischen Demokratie und Diktatur (TV film)
Hochzeit (TV film)
1971 Die Schrott-Story (TV film)
Tajemství velikého vypravěče
1970 Traumauto Nr. 5 (TV film)
1963 Der G'wissenswurm (TV film)

TV seriály

1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1983 Waldheimat (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1979 Miss (TV seriál)
1978 Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Schlußverkauf (S01E88)
1977 Das Haus mit der Nr. 30 (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Talisman (divadelní záznam)
1968 Schicksal (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky