foto

Michael Horse

  • nar. 21.12.1951 (66 let)
    Tucson, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dead Ant
The Wind of Heaven
2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2013 Skinwalker Ranch
2011 Stop the Environment
2010 Behind the Door of a Secret Girl
2008 Turok: Son of Stone
2007 Požírač kostí (TV film)
2002 A.K.A. Birdseye
Spirit - divoký hřebec
2001 Dream Storm (TV film)
Špína
1999 In the Blue Ground (TV film)
1998 Gargoyles: Brothers Betrayed
Shattered Illusions
Star of Jaipur
1996 American Strays
Navajo Blues
1995 Riders in the Storm
1994 Vzpoura na Wounded Knee (TV film)
1993 Dům z karet
1992 Přepadení ve vzduchu
Twin Peaks
1990 Hraniční přestřelka
Městečko Twin Peaks (TV film)
1989 Deadly Weapon
1988 Buckeye & Blue
Rented Lips
The Cowboy and the Frenchman (TV film)
1987 Love at Stake
1986 Šek je na poště
1982 Avenging, The
1981 Legend of the Lone Ranger, The

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
další epizody (14)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Bear Man (S04E06)
2004 JAG (TV seriál)
Nový vítr (S10E04)
2002 ChalkZone (TV seriál)
Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Thanks (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Incredible Hulk, The (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Život s Louiem (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tvary (S01E19)
1993 Mighty Max (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life And Death (S02E22)
Night Of Decision (S02E21)
The Path To The Black Lodge (S02E20)
další epizody (10)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Arbitrary Law (S02E09)
další epizody (17)
1989 Camp Candy (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Co když? (S02E11)
Paní na hlídání (S01E13)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)

Dokumentární

2007 Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks
1995 500 Nations (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace