foto

Pavel Kryl

  • nar. 13.10.1981 (35 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pavel Kryl se narodil 13. 10. 1981 v Praze. Vystudoval činoherní herectví na DAMU a dokončuje právo na Karlově univerzitě.

Mimo absolventské inscenace v divadle DISK působil rok v Naivním divadle Liberec. Herectví absolvoval mj. rolemi Weinberla (T. Stoppard: Na flámu) a Antonia Bologni (J. Webster, Vévodkyně z Amalfi). V současné době hraje ve Strašnickém divadle a v Divadle NaHraně (Slyšet hlasy, Pravý inspektor Hound, Mesiáš).

Ve filmu PROTEKTOR ztvárnil roli Zdeňka, dále hrál v seriálu PŘEŠLAPY a také ve filmu ILLUSIONISTA.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2009 Protektor
2006 Iluzionista
1998 Jak přišli kováři k měchu (TV film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
2009 Přešlapy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace