foto

William Hickey

  • nar. 19.9.1927
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 29.6.1997 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Los Angeles Film Critics Association

Herecká filmografie

Filmy

2003 Puppet Master: The Legacy - a.z.
1999 Knocking on Death's Door
Tekerőlantos naplója, A
1997 Better Than Ever
Hon na myš
1996 Twisted
Utajená svatba
1995 Major Payne
Psychopat
Sandman
Smolaři
Zapomeň na Paříž
1994 Hey Stranger
1993 Ukradené Vánoce
1991 Runestone
1990 Hairway to the Stars
Moje modré nebe
Příběhy z temnot: Film
Sons
Šéf mafie
1989 Mistr loutkář
Moře lásky
Růžový Cadillac
Vánoční prázdniny
1988 Da
Jak umírají muži
Starlight: A Musical Movie
Zářivá světla velkoměsta
1987 Hobo's Christmas, A (TV film)
1986 Jméno růže
Seize the Day
Stranded (TV film)
Ztřeštěné léto
1985 Izzy and Moe (TV film)
Remo
Walls of Glass
Čest rodiny Prizziů
1982 Stranger Is Watching, A
1979 Wise Blood
1978 Nunzio
1977 Sentinel
1976 Mikey a Nicky
1975 33 stupňů ve stínu
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
1971 Happy Birthday, Wanda June
Nový list
Telephone Book, The
1970 Malý velký muž
1968 Bostonský případ
1967 Androcles and the Lion (TV film)
Producenti
1964 Pozvánka pro pistolníka
1961 Something Wild
Westinghouse Presents: The Dispossessed (TV film)
1957 Hatful of Rain, A
Operation Mad Ball

TV seriály

1995 Krajní meze (TV seriál)
Horečka bílého světla (S01E05)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)

TV pořady

1998 70. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace