foto

Susan Tyrrell

  • nar. 18.3.1945
    San Francisco, California, USA
  • zem. 16.6.2012 (67 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dítě-věc
2010 Flexing with Monty
2008 The Boneyard Collection
2004 Devil's Due at Midnight, The
2003 Inkognito
1999 Buddy Boy
1998 Relax... It's Just Sex
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
Pink as the Day She Was Born
1995 Bělásek
Digitální muž
The Demolitionist
1991 Motorama
1990 Cry-Baby
Rockula
1989 Městečko hrůzy
1988 Big Top Pee-wee
Tapeheads
Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Chipmunkova dobrodružství
Noční akademie
Pokerová Alice (TV film)
The Offspring
1986 Thompsonův poslední útěk (TV film)
Vánoční hvězda (TV film)
1985 Anděl se mstí
MacGruder and Loud (TV film)
Maso a krev
1984 Andílek
Jealousy (TV film)
The Killers
1983 Oheň a led
What's Up, Hideous Sun Demon
1982 Fast-Walking
1981 Erekce, ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství
Liar's Moon
Midnight Lace (TV film)
Night Warning
Subway Riders
1980 Forbidden Zone
Loose Shoes
Midnight Lace (TV film)
Willow B: Women in Prison (TV film)
1979 Racquet
1978 Lady of the House (TV film)
1977 9/30/55
Bad
I Never Promised You a Rose Garden
Jiný muž, jiná šance
Ostrovy uprostřed proudu
Wizards
1976 The Killer Inside Me
1974 Catch My Soul
Nevěsta pro Zandyho
To Kill the King
1972 Nadmuté město
1971 Been Down So Long It Looks Like Up to Me
Steagle, The
Vyrovnávání účtů

TV seriály

1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Comes the Dawn (S06E13)
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2004 Look Into 'The Forbidden Zone', A
1989 Dokument o smrti
1981 Sois belle et tais-toi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky