foto

David O'Neill

  • nar. Velká Británie

Biografie

David O’Neill má na svém kontě již řadu televizních dokumentů, seriálů a filmů. Tenner (2009) je jeho první krátký film.

Zdroj: Festival krátkých filmů Praha

Režijní filmografie

Filmy

2008 Tenner

TV seriály

2018 James Patterson - Vražda je věčná (TV seriál)
2016 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Until Death Do You Part (S04E04)
Damned If You Do... (S04E03)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Stormy Occurrence (S02E07)
Death in the Clinic (S02E03)
2012 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
Trial (S06E04)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Plemeno zmijí (S06E02)

Dokumentární

2018 Roman Empire (TV seriál)
The Ides of March (S02E05)
Queen of the Nile (S02E04)
Crossing the Rubicon (S02E03)
další epizody (5)

TV pořady

2005 Ladette to lady (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky