foto

Biagio Fersini

  • nar. 7.12.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Roxana
2017 Il crimine non va in pensione
2014 Ameluk
2012 Una donna per la vita
Vorrei vederti ballare
2010 I baci mai dati
La scomparsa di Patò
2007 Cover boy: L'ultima rivoluzione
2006 Nezapomeň
2002 Joy - scherzi di gioia
Volesse il cielo

TV seriály

2020 Diavoli (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Donne (TV seriál)
2008 Agrodolce (TV seriál)
2000 Komisař Montalbano (TV seriál) - set dekoratér
Hliněný pes (S02E02) - set dekoratér
Tvar vody (S02E01) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky