foto

Heike Drechsler

  • nar. 16.12.1964 (55 let)
    Gera, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Nikola (TV seriál)

Dokumentární

2019 Deutschland-Bilanz (TV film)
2013 Wie die DDR wirklich war (TV seriál)
2003 Coeurs d'athlètes (TV film)
2001 Slavné sportovní duely (TV seriál) - a.z.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Mein Nachmittag (TV pořad)
2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad) - a.z.
2006 Best of Kölner Treff (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
Unsere Besten (TV pořad)
2000 Menschen der Woche (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1989 ARD-Mittagsmagazin (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1984 Flutlicht (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)
1957 Landesschau Rheinland-Pfalz (TV pořad)
1954 Die Abendschau (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky