foto

Nikos Galanos

  • nar. 1946
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Love in the End
1996 I melodia tis eftyhias (TV film)
Theodora i agia ton ftoxon
1990 Enas epikindynos anthropos
1989 O sofos kai i Sofia No 2.
Ta simadia tis vias
Viva, glykeia mou Katerina
1988 I goiteia tou hrimatos
Pyretos
To protoselido...
1987 Aprosklitos erastis
Glykia mou, Mari
Kleftroni, agapi mou
Mia valitsa oneira
O sofos kai i Sofia
Paraxeno kalokairi
To ploio ton trellon
1986 Afti i tin alli
O proikothiras kai to manouli
To theatrinaki
1985 I politeia katigorei
1982 Apithanoi, alloiotikoi ki oraioi...
O teleftaios dialogos
To fragma
To kokkino treno
1978 I teleftaia ptisi
I valitsa tou papa
1977 An o kosmos mas evlepe mazi (TV film)
1974 Erotismos kai pathos
1972 I Aliki diktator
I Rena einai 'off-side'
I amartia tis omorfias
1971 I kori tou iliou
S' agapo
1970 En onomati tou nomou
Ena asteio koritsi
O Astrapogiannos
Oratotis miden
1969 O panikos
Pethaino kathe ximeroma
1968 I leoforos tou misous
1965 O ouranokatevatos

TV seriály

2019 Erotas meta (TV seriál)
2015 9 mines (TV seriál)
2011 Klemmena oneira (TV seriál)
2009 4 (TV seriál)
2008 Poios mas pianei! (TV seriál)
2007 Enas minas kai kati (TV seriál)
2006 An m' agapas (TV seriál)
Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2004 Mi mou les antio (TV seriál)
2001 Kato ap' tin Akropoli (TV seriál)
2000 To kleidi (TV seriál)
1998 Apagorevmeni agapi (TV seriál)
1997 Ekptotos angelos (TV seriál)
1994 Haravgi (TV seriál)
I orgi ton theon (TV seriál)
1993 Pathos (TV seriál)
1992 Anatolikos anemos (TV seriál)
1990 To trast (TV seriál)
1989 Oi antiziles (TV seriál)
1988 O agnostos (TV seriál)
1987 O thanatos tou Timotheou Konsta (TV seriál)
1986 I vendeta (TV seriál)
Kafeneio Emigrec (TV seriál)
1983 Oi ierosyloi (TV seriál)
Prodomenos laos: Manto Mavrogenous (TV seriál)
Sklira karydia (TV seriál)
To dihty (TV seriál)
1981 I mahi ton pelargon (TV seriál)
1978 Erotas kai epanastasi (TV seriál)
1976 Athanates istories agapis (TV seriál)
1975 Enas Pygmalion (TV seriál)
Menexedenia politeia (TV seriál)
To taxidi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky