foto

Paulina Rubio

  • nar. 17.6.1971 (48 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Bésame en la boca
1983 Día del compadre, El

TV seriály

2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
1995 Pobre niña rica (TV seriál)
1988 Pasión y poder (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 Paulina Rubio feat. Pitbull - Ni Rosas Ni Juguetes (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 Americký X Factor (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky