foto

Amy Landecker

  • nar. 30.9.1969 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beatriz at Dinner
Modlitba lovce
2016 Doctor Strange
Dreamland
2015 Babysitter
Projekt minulost
Šílená matka
2013 A dost!
Bez minulosti (TV film)
Něco jako Vánoce
2009 Seriózní muž
2007 Život podle Dana
1999 Zákony džungle
1998 Temporary Girl

TV seriály

2017 Transparent (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2016 People of Earth (TV seriál)
Acceptance (S01E03)
Transparent (TV seriál)
Exciting and New (S03E10)
Off the Grid (S03E09)
If I Were a Bell (S03E08)
další epizody (10)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (10)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (10)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Too Much (S05E14)
2011 Paul Reiser Show, The (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nezapomenutelná noc (S02E08)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace