foto

Korbinian Dufter

  • nar. 15.4.1988 (32 let)
    Traunstein, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Pole Girl
2016 Zimní radovánky
2015 Ada
2014 Behinderte Ausländer (studentský film)
Totes Land (studentský film)
2013 Marions Wut
2012 Als ich mit neun beschlossen habe, schön zu sein (studentský film)
Die Einsamkeit des Jägers (studentský film)
Eastalgia
2011 A World Without Electricity (studentský film)
Eisblumen (studentský film)
2010 Munich Bohème (studentský film)

TV seriály

2020 Breaking Even (TV seriál)
2019 Osm dní (TV seriál)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (S01E06)
Wahlkämpfe (S01E05)
Drogenpolitik (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2013 Mission Junge

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Pole Girl

TV seriály

2016 Blockbustaz (TV seriál)
Überfall (S01E06)
Hund (S01E05)
Muckibude (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Pole Girl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky