foto

Katia Dandoulaki

  • nar. 16.5.1948 (72 let)
    Thessaloniki, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mia nyhta stin Athina
1987 Sweet Country
1983 To tragoudi tis epistrofis
1977 Hilia hronia prin - Vyzantio: I giorti ton Kalendon (TV film)
1976 Agnostos stratiotis
1975 I daimonismeni
O gios mou, o Stefanos
Sta dihtya tou tromou
1974 Lesviakos Avgoustos
O-key, file
To sfalma
1973 Oi polemistai tis eirinis
Os tin teleftaia stigmi
1972 Boom, tara!!! Ta tzoum!!!
Ippokratis kai dimokratia
Souliotes
1971 I megali stigmi tou '21: Papaflessas
To olokaftoma

TV seriály

2019 Agries melisses (TV seriál)
2017 4xxx4 (TV seriál)
2014 Orkos siopis (TV seriál)
2013 To spiti tis Emmas (TV seriál)
2012 Vals me 12 Theous (TV seriál)
2009 I Thessaloniki tis nostalgias mas (TV seriál)
I zoi tis allis (TV seriál)
S' agapao... parkare (TV seriál)
2005 To kokkino domatio (TV seriál)
2004 Vera sto dexi (TV seriál)
2003 Leni (TV seriál)
2000 ...Ystera, irthan oi melisses (TV seriál)
1991 I lampsi (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
1984 Hatzimanouil (TV seriál)
1983 Prodomenos laos: Manto Mavrogenous (TV seriál)
1980 Oi athlioi ton Athinon (TV seriál)
1979 I daskala me ta hrysa matia (TV seriál)
1977 O taxitzis (TV seriál)
Pantheoi, Oi (TV seriál)
1975 Hristos xanastavronetai, O (TV seriál)
To taxidi (TV seriál)
1974 Alithines istories (TV seriál)
O asterismos ton lykon (TV seriál)
1973 Sta dihtya tou tromou (TV seriál)
1972 Sta dihtya tis arahnis (TV seriál)
1971 I proti grammi (TV seriál)

Dokumentární

2012 Ellada, eimai se dyskoli thesi! - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky