foto

Eva Hradilová

  • nar. 2.5.1938
    Olomouc, Československo
  • zem. 14.10.2001 (63 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Marian
Sestřička a princ ze snů (TV film)
1994 Prosté krutosti (TV film)
1992 Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Všechno už se stalo
1988 Zkušební doba (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1987 Vdova (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
1977 Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
1976 Pohádka z Větrného lesa (TV film)
1975 Karty (TV film)
1971 Strýčkův sen (TV film)
1969 Candida (TV film)
Šťastný Jim (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)
1987 Spřízněni dobou (TV seriál)
1985 My holky z městečka (TV seriál)

TV pořady

1986 Přijďte k nám na večeři (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace