foto

Eva Hradilová

  • nar. 2.5.1938
    Olomouc, Československo
  • zem. 14.10.2001 (63 let)
    Brno, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Marian
Sestřička a princ ze snů (TV film)
1994 Prosté krutosti (TV film)
1992 Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Všechno už se stalo
1988 Zkušební doba (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1987 Vdova (TV film)
1986 Běžec (TV film)
1985 Trampoty (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
1977 Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
1976 Hlavou proti zdi (TV film)
Pohádka z Větrného lesa (TV film)
1975 Karty (TV film)
Kára (TV film)
1971 Strýčkův sen (TV film)
1969 Candida (TV film)
Šťastný Jim (TV film)
1965 Kdo zabil Jean Norwoodovou? (TV film)

TV seriály

2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Medovina (S01E03)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Osamělá (E15)
1987 Spřízněni dobou (TV seriál)
1985 My holky z městečka (TV seriál)
Falešná basistka (E06)

Host

TV pořady

1986 Přijďte k nám na večeři (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky