foto

Rafael Parente

  • nar. 26.3.1983 (37 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Pole Girl
2016 Zimní radovánky
2015 Ada
2014 Behinderte Ausländer (studentský film)
Totes Land (studentský film)
2012 Als ich mit neun beschlossen habe, schön zu sein (studentský film)
Der Versuch, ruhig zu atmen (studentský film)
Die Einsamkeit des Jägers (studentský film)
Eastalgia
2011 A World Without Electricity (studentský film)
Der Stift und sein Sheriff (studentský film)
Eisblumen (studentský film)
2010 Munich Bohème (studentský film)
Seppi & Hias - Bayerisch-Türkische Lausbubengeschichten (studentský film)
2008 Am Rande (studentský film)

TV seriály

2020 Breaking Even (TV seriál)
2019 Osm dní (TV seriál)
Panik (E01)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (S01E06)
Wahlkämpfe (S01E05)
Drogenpolitik (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2013 Mission Junge

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Breaking Even (TV seriál)
2019 Osm dní (TV seriál)
Frieden (E08)
Absolution (E07)
Verzweiflung (E06)
další epizody (8)
Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Inneres und Sicherheit (S02E06)
Exportweltmeister (S02E05)
Von ganz oben (S02E04)
další epizody (6)
2018 Blockbustaz (TV seriál)
Sperma (S02E12)
Kokain (S02E11)
Bürgermaster (S02E10)
další epizody (12)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (S01E06)
Wahlkämpfe (S01E05)
Drogenpolitik (S01E04)
další epizody (6)
2016 Blockbustaz (TV seriál)
Überfall (S01E06)
Hund (S01E05)
Muckibude (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky