foto

Petros Karavidoglou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 24 ores m' enan star
1986 Bros gremos kai piso rema
Poniros o vlahos!
Pontios eimai, oti thelo kano
1985 Gynaikara ap' to Kilkis, I
Mia gynaikara sta bouzoukia
O ippotis tis lakouvas
1984 Enas protaris sto kollegio!
Ethniki papadon
Lalakis, o eisagomenos
1983 Kočičí syndrom
Mia papadia sta bouzoukia!
O anthropos pou to 'paize poly!
Papadistiki kompania...
Serifis, o 'mihanofagos'
To psonio
1982 Agios Prevezis, O
Eromeni, I
Itan axios
Kai o protos matakias
Kommandos kai manoulia
O aftakias
O kamikazi tsantakias
O zigolo tis Athinas
Satanades sta sholeia
Ta sainia
Tha se klepso, m' akous?
1981 I 'nona'
Koroido Romie!...
O teleftaios... antras!
Pame gia... kafe?!
Ta kamakia
Ta tsakalia: Ena koinoniko provlima
To megalo routhouni
Trohonomos... Varvara
1980 Gefsi apo... Ellada!
Kathenas me tin trella tou...
Nefeli
O kos Exousias
O kyklos tou eglimatos kai tis amartias
O parthenokynigos
O podogyros
1979 Agria oikogeneia
Erotiki teleti
To Milo tou Satana
1978 Gymno fotomodelo
Ishyri dosi... sex
1977 Erotiki yperentasi
1976 Stigmes erotikou paroxismou
Theou plasman en kai o ftohon
To nisi tis amartias
Triti epafi sto sex, I
Zo gia ton erota
1975 Amartolo trio
Diestrammenes gynaikes
Filidono kormi tis, To
Gefsi apo idoni
Gynaikes pou zitousan ton erota
I lesvia
Kolasmena neiata
Kormi sou... sto kormi mou, To
Meli to kormi tis
O peirasmos mias mikris
Ypotagi sti sarka
1974 Alithini idoni
Amartia sto kormi tis, I
Diastrofes
Diestrammeno trigono
Diestrammenoi pothoi
Idoni gia treis
Idoni tis diastrofis
Partheniki sarka
1973 Erotikos paroxysmos
Gennithikan kolasmenes
Oi erotomaneis
Sta dihtya tis anomalias
1972 Amartoles sheseis
Anilikes amartoles
Kolasmena katharmata
Kolasmeni fysi
1971 Sarka prostazei, I
Ta vimata tis fotias
1970 Idoni kai ekdikisi
Oso yparhei erotas
1969 Episimi agapimeni

Dokumentární

1972 Iroes 21

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky