foto

Jennifer Ward-Lealand

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vermilion
2004 Fracture
2001 Love Mussel (TV film)
1999 I'll Make You Happy
1997 The Ugly
1994 Game with No Rules, A
1993 Desperate Remedies
1992 Footstep Man, The
1990 Linda's Body
1985 Dangerous Orphans

TV seriály

2015 Find Me a Maori Bride (TV seriál)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Hra je věc (S04E17)
1997 Xena (TV seriál)
Spasitel (S03E04)
1995 Herkules (TV seriál)
1994 Letter to Blanchy (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1992 Billy T James Show, The (TV seriál)
Shortland Street (TV seriál)
1991 For the Love of Mike (TV seriál)
1986 Seekers (TV seriál)
1975 Close to Home (TV seriál)

TV pořady

2014 Re-Think (TV pořad)
1992 New Zealand Today (TV pořad)
1990 Nightline (TV pořad)
One Network News (TV pořad)
Tonight Live with Steve Vizard (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace