foto

Lady Gaga

  • nar. 28.3.1986 (33 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zrodila se hvězda
2014 A zase ti Mupeti!
Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
2013 Machete zabíjí
2012 Muži v černém 3

TV seriály

2011 American Horror Story (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)

Dokumentární

2018 Quincy
2017 Gaga: Five Foot Two

Galerie (105)

do profilu filmu >>
<< předchozí 1 2

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(161)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace