foto

Giorgos Konstadinou

  • nar. 27.10.1934 (86 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 An...
2011 Pou pas re Giorgaki me tetoio kairo? (TV film)
2000 Petsi kai... Kokkali (TV film)
1999 Kai o simitis thelei ton germano tou
1990 Kafta thrania
To express tou trellokomeiou
1989 Ke kathigita, pou... koimithikate hthes?
O diavolos kai to kerato tou
Poios pantrevetai tin gynaika mou?
1988 Epanastatis horis asteia
Mia parthena gia mena
O pontikokynigos ton dyo ipeiron
1987 Politis gama katigorias
The... Copanoi
1980 Gefsi apo... Ellada!
Kathenas me tin trella tou...
1973 I gynaikokratia
1972 Boom, tara!!! Ta tzoum!!!
1969 Xypna, Vasili!
1968 I ziliara
1967 Kalos ilthe to dollario
1966 5.000 psemmata
Anthropos gia oles tis douleies...
1965 I de gyni na fovitai ton andra
1964 Gamos ala ellinika
I soferina
1963 Afto to kati allo!
Htypokardia sto thranio
Kibarlar
Merikoi to protimoun kryo...
O filos mou o Lefterakis
Odos oneirwn
Oi kathos prepei
To gelio vgike ap' ton Paradeiso
Trelloi polyteleias
1962 O antras tis gynaikas mou
Oi gynaikes theloun xylo
1961 I Liza kai i alli

TV seriály

2016 San oikogeneia (TV seriál)
2015 Mi me skas! (TV seriál)
2011 Me lene Vangeli (TV seriál)
2008 Lakis o glykoulis (TV seriál)
2005 Me spasmena ta frena (TV seriál)
2002 Ta filarakia (TV seriál)
2000 To berdema (TV seriál)
1997 I diplani porta (TV seriál)
1995 Alli to proi, alli to vrady (TV seriál)
Zoi patini (TV seriál)
1994 Enas axiolatreftos belas (TV seriál)
1991 Ta efta kaka tis moiras mou (TV seriál)
1990 Angelos kata lathos (TV seriál)
Patir, yios kai pnevma (TV seriál)
1987 I alepou kai o boufos (TV seriál)
1986 Mi mou gyrnas tin plati (TV seriál)
1985 Treis kai o... koukos! (TV seriál)
1983 Ta kathimerina (TV seriál)
1981 To eglima tou Psyhikou (TV seriál)
1975 Ase ton kosmo na gelasei (TV seriál)
1973 Anthropines istories (TV seriál)
1971 Doktor Tik (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Petsi kai... Kokkali (TV film)
1990 To express tou trellokomeiou - scénář, divadelní hra
1989 Ke kathigita, pou... koimithikate hthes?
O diavolos kai to kerato tou
Poios pantrevetai tin gynaika mou?
1988 Epanastatis horis asteia - scénář, divadelní hra
Mia parthena gia mena
O pontikokynigos ton dyo ipeiron
1987 Politis gama katigorias
The... Copanoi
1966 Anthropos gia oles tis douleies...
1964 Gamos ala ellinika

TV seriály

2005 Me spasmena ta frena (TV seriál)
2001 I seirina kai o batsos (TV seriál)
2000 To berdema (TV seriál)
1997 Daneikos pateras (TV seriál)
I diplani porta (TV seriál)
1996 Sofia orthi (TV seriál)
1995 Alli to proi, alli to vrady (TV seriál)
Zoi patini (TV seriál)
1994 Enas axiolatreftos belas (TV seriál)
Pantremenoi... anypantroi (TV seriál)
1992 Kai oi tesseris itan yperohes (TV seriál)
1991 Ta efta kaka tis moiras mou (TV seriál)
1990 Angelos kata lathos (TV seriál)
Patir, yios kai pnevma (TV seriál)
1987 I alepou kai o boufos (TV seriál)
1986 Mi mou gyrnas tin plati (TV seriál)
1985 Treis kai o... koukos! (TV seriál)
1979 To imerologio enos thyrorou (TV seriál)
1975 Ase ton kosmo na gelasei (TV seriál)
1973 Anthropines istories (TV seriál)
1971 Doktor Tik (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky